وبلاگ سیمان ایران

مرکز نشر اطلاعات صنعت سیمان

وبلاگ سیمان ایران

مرکز نشر اطلاعات صنعت سیمان

صنعت سیمان ایران نیاز فراوانی به اشتراک اطلاعات در سطح اینترنت برای استفاده علاقمندان به این دانش دارد لذا با راه اندازی این وبلاگ به خواست خدا سعی در تسریع این روند داریم.

بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

سیمان چیست؟

سلام

معمولا اکثر مردم سیمان را با پاکتهای 50 کیلویی یا بونکرهای حمل سیمان می شناسند و تنها کاربرد آن را در ساخت ملات و بتن می دانند که البته چندان تصور غلطی نیست ولیکن تعریف کاملی نمی باشد. 

اول اینکه سیمان یک نوع چسب معدنی هست که وظیفه چسباندن ذراتی مانند سنگ و ماسه را به عهده دارد و البته یادآوری می کنم که بیشترین تولید صنعتی در دنیا همین سیمان است ، یعنی هیچ محصول صنعتی دیگری پیدا نمی کنید که از لحاظ تناژ تولید به پای سیمان برسد.

نکته دیگه اینکه تولید سیمان یک فرآیند شیمیایی است و مثل دیگر محصولات کارخانه های شیمیایی بوده با این تفاوت که حجم تولیدش بسیار بالاست.

شاید باورتان نشه ولی باور اکثر مردم و حتی بسیاری از کارگران کارخانجات سیمان بر این است که یک کارخانه سیمان از معدن خاک و سنگ را برداشته و پس از خردایش و پختن تبدیل به سیمان می کند و دیگر هیچ. اگر از فاصله یک کیلومتری به یک کارخانه سیمان نگاه کنید تقریبا همینطور است ولی اگر با فرآیند تولید سیمان از نزدیک آشنا شوید آن وقت به پیچیدگی های آن پی می برید.

ان شاء الله در این وبلاگ سعی می کنیم همین زوایای پنهان و دیگر مطالب سیمانی را برای شما عزیزان و علاقمندان به این صنعت منتشر سازیم.

حالا تعریف ویکیپدیا از سیمان :

سیمان ماده‌ای چسبنده‌ است که قابلیت چسبانیدن ذرات به یکدیگر و بوجود آوردن جسم یکپارچه از ذرات متشکله را دارا می‌باشد و از ترکیب مصالح آهکی، رس، سیلیس و اکسیدهای معدنی در دمای ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتی‌گراد ساخته می‌شود. به جسم حاصل، پس از حرارت دادن کلینکر گویند و از آسیاب کردن آن به همراه مقدار مناسبی سنگ گچ سیمان بدست می‌آید.

  • ۹۳/۰۵/۱۴
  • cement iran

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">